Nicolae Robu - primarul Timisoarei

Timișorenii pot comunica mult mai ușor cu primarul orașului. Aceștia vor putea interacționa cu Nicolae Robu în direct, pe pagina de Facebook Primăria Timișoara.

Potrivit reprezentanților institiției, începând de joi, 28 ianuarie, între orele 16.00-17.00, cetățenii orașului vor putea să discute cu primarul. Mai exact, aceștia se vor putea adresa printr-un comentariu la postarea edilului șef. Ei vor primi răspuns verbal, în timp real. “E ceva ce va fi premieră națională. E un gând mai vechi de-al meu pe care vi l-am dezvăluit, acum îl materializez.Vom anunţa programul din timp, încât cei dornici să adreseze întrebări să fie pe fază şi eu le voi răspunde. Eu voi apărea audio-video şi răspunsurile vor veni pe sistemul postării scrise”, a precizat Nicolae Robu, primarul Timişoarei.

Nicolae Robu spune că este singurul primar din țară care a apelat la sistemul unei televiziuni pe Facebook pentru a interacţiona cu cetăţenii orașului. “Nimeni nu mai transmite în direct. Sistemul acesta de transmitere în direct a conferinţelor de presă, care beneficiaza de peste o mie de vizualizatori in direct nu e folosit de nimeni, decât de mine, și acum după atâta timp de când l-am introdus”, adaugă acesta.

Mai multe persoane s-au plâns pe rețeaua de socializare că edilul șterge unele conversații primite de la cetățenii orașului și că au fost blocate, după ce i-au adresat întrebări considerate nefavorabile.

Articolul precedentDosar penal pentru un șofer prins băut la volan
Articolul următorGiroceana reduce prețul facturilor la apă și canal în urma scăderii TVA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.