Ovidiu Sîrbu, secretar de stat ALDE în Ministerul Transporturilor este cel care coordonează proiectul ce prevede realizarea unei căi ferate care să lege Gara de Nord de Aeroportul ”Traian Vuia” Timișoara.

După ce a propus ca acesta să fie realizat în toate marile orașe din țară, Ovidiu Sîrbu a luat inițiativa pentru implementarea lui în Timișoara.

”Implementarea acestui proiect este necesară pentru un oraș ca și Timișoara din două mari motive, o dată ca și Capitală Culturală Europeană, iar apoi pentru deservirea turiștilor și a cetățenilor care vor să ajungă la aeroport.Am mai spus-o, nu avem legături foarte bune între aeroport și oraș. În acest sens am purtat o discuție cu directorul aeroportului ”Traian Vuia” din Timișoara și îmi doresc ca la anul să dăm drumul studiului de fezabilitate și să începem lucrările”, a spus Ovidiu Sîrbu, secretar de stat ALDE în Ministerul Transporturilor.

Tot Ovidiu Sîrbu este cel care coordonează proiectul de infrastructură de cale ferată ce leagă Gara de Nord de Aeroportul ”Henri Coandă” București, proiect pentru care s-a realizat și recepționat studiul de fezabilitate.

Articolul precedentSituația contractelor de deszăpezire, dezbătută în ATOP!
Articolul următorPercheziții la braconieri, în Timiș! Ce au găsit polițiștii la adresele suspecților?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.