In urma cu patru ani Cosmin Dumitru, consilier local PMP la Ghiroda si-a pierdut dreptul de administrare a unei pagini intitulata „Ghiroda Merita mai Mult!”, pagina care avea aproximativ 3000 de urmaritori. Dreptul de administrare a fost retras dupa ce membrii partidului Verzilor au facut raportari peste raportari.

Timp de 2 ani Cosmin Dumitru a facut o sumedenie de incercari pentru a reintra in posesia paginii pierdute. consilierul PMP a trimis chiar si o poza dupa buletin dar fara a avea sorti de izbanda.

Dupa 4 ani hotul Laurentiu Draganescu a reusit prin metode cunoscute doar de el sa fure aceasta pagina exact in campanie electorala. Mai mult arogantul Draganescu a oferit posibilitatea de moderator celui care a infintat pagina.

Draganescu om fara cuvant!

In urma cu doi ani seful verzilor din Timis a semnat un protocol de colaborare cu PMP, PNTCD si PER. Acest protocol trebuia sa asigure majoritati in consiilile locale de la Ghiroda si Giroc. din cauza lui Dragnescu protocolul a durat doar 2-3 zile. Asta pentru ca acest om cu chip de sarpe nu a vrut sa respecte protocolul semnat

Astăzi am semnat acest protocol de colaborare împreună cu celelalte trei partide deja semnatare. În acest acord Partidul Verde va participa cu un număr de șase consilieri locali din cele două organizații ale nostre Ghiroda și Giroc. Având în vedere că trei din cele patru aprtide conlucrează în cadrul Consiliului local Ghiroda, avem o foarte bună conlucrare, iar în acest moment acest acord reprezintă trecerea la un alt nivel pentru noi al acestei colaborări. Vom susține unitar toate proiectele la nivel local și județean”, declara Laurențiu Drăgănescu,in urma cu 2 ani.

Intrebat de pagina dar si de protocolul  semnat Draganescu a oferit raspunsuri ambigue.

” Aceasta pagina nu avea administrator din anul 2016. Pe aceasta pagina se scriau doar prostii iar acum grupul are niste reguli clare. Protocolul semnat nu a putut fi pus in practica tocmai din cauza acestei pagini unde se postau doar prostii. Eu sunt dispus sa impart aceasta pagina”, a declarat cu ipocrizie seful verzilor din Timis.

Cosmin Dumitru este dispus sa mearga pana la capat pentru a demonstra hotia verzilor.

” Toata lumea stie acum cine este Draganescu si cine sunt verzii cu adevarat. Voi face plangere la politie si sper sa am castig de cauza. Este interesant cum in campanie electorala verzii recurg la astfel de metode”, a declar Cosmin Dumiru.

UPDATE: Laurentiu Draganescu a blocat postarile pe pagina mai sus amintita. Acestea au nevoie de aprobarea lui pentru a fi publicate.

Articolul precedentPER Timiș luptă cu poluarea, la toate nivelurile! Proiecte concrete pentru ecologizarea județului (P)
Articolul următorO nouă sesiune de admitere la UPT! Încep înscrierile pentru sesiunea de toamnă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.