Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor are program cu publicul sâmbătă

Spread the love

Instituțiile publice recuperează în weekend zilele declarate libere. Executivul a stabilit printr-o Hotărâre, ca ziua de luni, 23 ianuarie 2017, să fie zi liberă pentru salariații din sectorul public, făcând legătura între zilele nelucrătoare de weekend, 21-22 ianuarie, și ziua liberă de 24 ianuarie, Ziua Unirii Principatelor Române. Astfel, potrivit prevederilor hotărârii, ziua de 23 ianuarie va fi recuperată, în regim de program normal, sâmbătă, 28 ianuarie.

La Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Înmatriculare a Vehiculelor din cadrul Institutiei Prefectului  judetului Timis se lucrează cu publicul în intervalul orar 08.30 – 15.30 la următoarele ghişee: preluare documente pentru emiterea permiselor de conducere; preluare documente pentru înmatriculare şi transcrierea vehiculelor; preluare documente pentru emiterea autorizaţiilor de circulaţie provizorie; eliberare documente.

Nu se efectuează activităţi de examinare la proba teoretică şi practică, în vederea obţinerii permisului de conducere.

Serviciul comunitar pentru eliberarea și evidența pașapoartelor simple din cadrul Instituției Prefectului  județului Timiș a avut program de lucru cu publicul normal în data de 23 ianuarie.

(Foto: arhivă)

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here