Si pe mana arbitrilor! ACS Poli pierde acasa cu Pandurii. Robu, REVOLTAT

Pandurii Târgu Jiu a învins-o pe ACS Poli Timișoara cu scorul de 3-1 (1-0), duminică seara, pe Bega, într-un meci din etapa a treia a Ligii I de fotbal. Primul gol al vizitatorilor a venit dintr-un ofsaid clar, al doilea dintr-un penalty foarte usor acordat, iar al treilea, cand deja nu mai conta, in prelungiri.

George Țucudean (20) și Christian Obodo (76 — penalty) au marcat primele lor goluri pentru Pandurii, iar Valentin Munteanu (90+2) a închis tabela. Golul bănățenilor a fost reușit de Robert Elek (54).

Pandurii e neînvinsă în acest campionat, cu două victorii și un egal, în timp ce Poli a pierdut ambele partide și rămâne cu un pasiv de 14 puncte.

Primarul Robu a atacat extrem de dur maniera de arbitraj. Redam postarea sa de pe o retea de socializare:

„POLI FURATĂ CU CEA MAI CRASĂ NERUȘINARE ! ASEMENEA ARBITRI AR TREBUI SCOȘI DEFINITIV DIN ARBITRAJ !
Dacă apreciați luarea de atitudine, dați Like și Share!
Dacă nu o apreciați, dați doar Share!
1. Gol valabil dat de Poli anulat, la scorul de 0-0
2. Gol dat din ofsaid clar, de Pandurii, pt 0-1
3. Penalti imaginar pt Pandurii, pt 1-2, după ce Poli a făcut 1-1 printr-un gol superb
4. Penalti neacordat pt Poli, la un henț clar în careul echipei Pandurii
Noua Poli (ACS POLI) este o echipă curată, o echipă pregatită de un antrenor excepțional, om de mare caracter, profesorul Ionuț Popa, o echipă formată numai din jucători români -și așa va rămâne!-, o echipă cu o întreagă pleiadă de tineri proprii foarte talentați și dornici să se afirme, o echipă care muncește din greu la antrenamente și în fiecare meci, cum a arătat-o și astăzi, pt a face cinste unui oraș, unui județ și unei regiuni pt care munca, cinstea și corectitudinea sunt valori fundamentale! Lăsați-o să joace, nemernicilor !”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here