Societatea de Transport Public Timişoara angajează şoferi şi vatmani

Dacă ești o persoană activă și ambițioasă, dornică să activeze în domeniul transportului public local, atunci te așteptăm în echipa Societăţii de Transport Public Timişoara. Avem nevoie de tine în echipa noastră! Pentru că ne dorim să avem o colaborare cât mai lungă și productivă, iată ce îți oferim:

  • îți propunem un salariu atractiv, pentru că ne dorim ca munca ta să fie răsplătită cum se cuvine, iar colaborarea noastră să fie una benefică;
  • încadrarea minimă pentru şoferi (autobuze şi troleibuze) este de 3.250 lei/brut, încadrarea minimă pentru vatmani este de 3.050 lei/brut, la care adaugă sporul de fidelizare (10%) şi tichetele de masă, în valoare de 330 de lei/lună; periodic, în funcţie de performanţele şoferilor şi vatmanilor, conducerea S.T.P.T. asigură creşteri salariale, încadrarea maximă fiind de 4.250 lei/brut.
  • în cazul în care doritorii nu sunt posesori de permis categoria D (autobuz)/TB (troleibuz)/TV (tramvai), S.T.P.T. oferă cursuri gratuite prin intermediul şcolii de formare profesională, cursanţii urmând să aibă un venit de 2.000 lei/brut şi tichete de masă, pe durata formării profesionale;
  • pentru personalul şi cursanţii din afara municipiului Timişoara şi judeţului Timiş, S.T.P.T. oferă cazare.

Condiţiile necesare pentru angajare:

– vârsta minimă de 24 ani

– studii medii

– permis de conducere categoria D/TB/TV

– certificat de pregătire profesională pentru conducător auto care efectuează transport rutier persoane (persoanele care nu dețin certificat de pregătire profesională pentru postul de conducător auto îl pot obține în cadrul societății prin efectuarea unui curs)

– cazier judiciar + auto

– apt medical pentru ocuparea postului conducător autobuz, troleibuz şi tramvai

Dacă  îndeplineşti toate aceste condiţii te aşteptăm la sediul S.T.P.T. de pe b-dul Dâmbovița, nr. 67 pentru a depune cererea şi CV-ul, sau online pe resurse.umane@ratt.ro.

Relații suplimentare la Serviciul Resurse Umane (telefon: 0356 803 713)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here