Spărgători de maşini reţinuţi de jandarmi!

Doi tineri au spart o mașină, însă au fost prinși la scurt timp de către jandarmi.

Propiertarul a fost cel care a sesizat că mașina i-a fost spartă și că-i lipsesc mai multe lucruri. Totul s-a întâmplat seara trecută în jurul orelor 18.00, în zona Gării de Nord.

Bărbatul păgubit a cerut imaginile de pe camerele de suraveghere de la o societate comercială din apropiere. Acesta i-a observat pe cei doi indivizi care au fost surprinşi în timp ce încercau încuietorile la toate maşinile parcate şi chiar momentul în care au furat casetofonul şi acumulatorul din maşină. Acesta a sunat la jandarmi, a dat semnalmentele hoților, iar un echipaj a ajuns imediat în zonă și i-a identificat pe cei doi hoţi.

Cei doi, un tânăr de 24 de ani domiciliat în localitatea Bobda, și cel de-al doilea în vârstă de 21 de ani cu domiciliul în localitatea Checea au fost reținuți de jandarmi. Asupra lor a fost găsit casetofonul auto, declarând că acumulatorul l-au vândut pe o stradă învecinată cu suma de 30 de lei, acesta fiind recuperat pe baza declaraţiilor celor doi.

Având vedere că aceştia se aflau sub control judiciar nefiind la prima abatere, s-a dispus măsura arestului preventiv pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here