Stadiul lucrărilor la Liceele C.D. Loga, N. Lenau și Calderon.Când vor fi finalizate

Vești bune! Se lucrează intens la cele trei licee: C.D. Loga, N. Lenau și Calderon.

Astfel că lucrările de reabilitare sunt aproape de finalizare. Reabilitarea Liceului Calderon este aproape de final. Lucrările sunt estimate a fi finalizate până la 30 iunie, însă edilul Nicolae Robu susține că acestea pot fi făcute chiar mai repede, la finele acestei luni.“La Calderon suntem pe ultima sută de metri. În mod normal până la sfârșitul lunii ar trebui să fie gata toate lucrările, pentru că ceea ce a mai rămas de făcut este foarte puțin”, explică primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

CD Loga

Proiectul de reabilitare a Liceului Calderon a fost demarat în 2014, din bani de la bugetul local, apoi mai târziu a fost comutat pe fonduri europene. Proiectul cuprinde reabilitatea a 34 de săli de clasă, 16 laboratoare, o bibliotecă, șase cabinete, o sală de sport, o sală de festivități, o sală de arte și o arhivă.

Proiectul european a cuprins și lucrările de reabilitare a liceelor C.D. Loga și N. Lenau. Potrivit edilului, proiectul de reabilitare a fațadei de la Liceul Lenau e pe punctul de a se debloca. Astfel că proiectantul și constructorul au ajuns în sfârșit la un consens pentru corectarea erorilor care au împiedicat buna desfășurare a lucrării. Fațada liceului va fi reabilitată cu bani de la bugetul local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here