Șase sute de studenți de la Universitatea de Medicină și Farmacie susțin lucrarea de licență

Emoții mari pentru studenții de la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Victor Babeș” Timișoara. Peste 600 de absolvenți de la Facultățile de Medicină Generală și Medicină Dentară susțin în aceste zile unul din cele mai importante examene din viață: lucrarea de licență.

Examenul de licență din sesiunea iulie 2016, la toate specializările/programele de studii din cadrul facultăţilor de Medicină, respectiv specializarea Asistenţă de Farmacie din cadrul Facultăţii de Farmacie, se desfășoară astfel: 5 iulie, la ora 10.00- proba scrisă (pentru toate specializările din cadrul facultăţilor de Medicină, şi Medicină Dentară, respectiv pentru specializarea Asistenţă de Farmacie din cadrul Facultăţii de Farmacie); 6 – 7 iulie proba practică (pentru specializările Medicină Dentară şi Tehnică Dentară); 8–9 iulie susţinerea lucrărilor de licenţă.

Sesiunea I de Licență de la UMF Timișoara este împărțită, conform celor aprobate de Senatul universitar, astfel:

– în luna iulie 2016, pentru toate specializările din cadrul facultăţilor de Medicină, şi Medicină Dentară, respectiv specializarea Asistenţă de Farmacie din cadrul Facultăţii de Farmacie;

– în luna septembrie 2016, specializările Farmacie şi Farmacie (limba franceză) din cadrul Facultăţii de Farmacie.

În luna septembrie, examenul se desfășoară: 6 septembrie, ora 10.00 – proba scrisă, 7– 8  septembrie– proba practică, 9 septembrie – susţinerea lucrărilor de licenţă.

Absolvenții care nu au reușit să promoveze toate examenele de studii din anul VI mai au o șansă în sesiunea a II-a: în luna februarie 2017, la toate specializările/programele de studii, cu menţinerea comisiilor de licenţă, stabilite pentru prima sesiune a examenului de licenţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here