O frumoasa initiativa a Asociatiei Sportive TIMSTAR tinde sa devina traditie. Vorbim despre Cupa de Iarna la minifotbal, o competitie organizata de dragul celor mai mici dintre fotbalisti.

„Ne-am bucurat de un mare succes la prima editie, copiii au fost placut surprinsi de tot ceea ce s-a intamplat la aceasta competitie si era normal ca trebuie sa mergem mai departe cu acest turneu. Inscrierile inca sunt deschise, si invitam la baza noastra si oamenii simpli, care se pot bucura alaturi de copii, de o competitie deosebita”, ne-a spus Dinu Golea, organizatorul competitiei.

Competitia se va disputa la doua categorii de varsta, 2006 si 2007, iar locul de desfasurare a turneului este binecunoscuta baza sportiva Friends Arena.

Cupa de Iarna Timstar se va disputa in acest an pe data de 17 decembrie.

C.S. Atletico Timisoara 2006, VHP Pădureni 2006, Juventus Colterm Timisoara 2006 , Asociatia Sportiva Acstimstar Timisoara 2006, C.S Atletico 2007, VHP Padureni 2007, Timstar 2007, Galaxy Timisoara 2007, Adrian Brazovan 2007 sunt echipele care si-au anuntat deja prezenta.

Articolul precedent(P)Traian Stancu, vicepreședintele CJ Timiș, candidat ALDE pentru Camera Deputaților: “Descentralizarea și regionalizarea sunt unica soluție de viitor”
Articolul următorSute de elevi vor fi recompensați în cadrul Galei Excelenţei Timişorene

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.