Polițiștii locali au participat, în cursul zilei de ieri, la o acțiune comună cu polițiștii din cadrul Secției 3, în care au vizat, printre altele, și respectarea legislației pe linie comercială.

În cadrul verificărilor efectuate, s-au aplicat trei sancțiuni în valoare totală de 41.000 lei pentru lipsa avizului metrologic, lipsa acordului de funcționare, a afișării prețurilor și lipsa actelor pentru marfă, una din societățile sancționate fiind Vestimi Nico SRL, care a transportat în vederea comercializării la punctul de lucru al unei firme de pe str. I. Slavici, produse de patiserie și sandvișuri, fără a deține documente justificative.

Reprezentantul societății a fost sancționat cu 10000 lei și i-au fost confiscate 287 bucăți de sandvișuri, ștrudele, merdenele, hamburgheri și alte produse. Facem un apel către cei care efectuează acte de comerț să se conformeze prevederilor legale ce le reglementează activitatea, având numeroase cazuri în care se valorifică produse către populație fără avize și certificate prin care se atestă proveniența, calitatea, valabilitatea etc.

În această perioadă, când din cauza încălzirii vremii, asemenea situații pot genera pericol pentru sănătatea cetățenilor, acțiunile de acest gen vor continua.

Articolul precedentReabilitarea Castelului Huniade ar putea fi finalizată în toamnă. Vezi stadiul lucrărilor
Articolul următorZiua Județului Timiș sărbătorită pentru prima dată în acest an

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.