TESZT – Festivalul Euroregional de Teatru, gata de start

Teatrul Maghiar de Stat Csiky Gergely a pus în vânzare biletele pentru a treisprezecea ediție a TESZT – Festivalul Euroregional de Teatru, care va avea loc între 22-29 mai 2022.

Selecția reunește 24 de spectacole ce reflectă schimbările de paradigmă petrecute în lume și transfigurarea percepțiilor personale despre proximitate și interioritate, despre spațiul social și cel personal, în urma pandemiei de COVID 19 în ultimii doi ani – și își propune să dea un boost-impuls pentru reîntâlnirea spectatorului cu artiștii, pentru restaurarea comunității teatrale.

Programul festivalului reunește mai multe spectacole înscrise pentru apelul deschis lansat de TESZT înainte ca lumea artistică să fie bulversată de restricțiile pandemice. Pe lângă acestea, TESZT#13 are în selecție spectacole relevante produse în ultimii doi ani în Europa, cu accent pe producțiile care sondează resorturile profunde ale fragilității și ale rezilienței sufletești și modul în care umanitatea se recompune în urma cutremurului pandemiei Covid 19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here