Ţigări de contrabandă confiscate de poliţişti de frontieră

0
383

Ghinion pentru un cărășean. Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berzasca – I.T.P.F. Timişoara au descoperit şi confiscat 150 pachete de ţigări de contrabandă, pe care acesta le transporta cu autoturismul.

În data de 02.07.2016, în jurul orei 10.00, un echipaj al poliţiştilor de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berzasca, aflat în misiune pe DN 57, a observat un autoturism marca Dacia care se deplasa din direcţia Moldova-Nouă spre Orşova, al cărui şofer, înainte de a fi oprit la control, a oprit şi a aruncat o sacoşă în vegetaţia de pe marginea drumului.

Poliţiştii de frontieră au recuperat bagajul aruncat, au oprit autoturismul şi au condus şoferul la sediul sectorului pentru cercetări. În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că şoferul, domiciliat pe raza judeţului Caraş-Severin, transporta în sacoşa aruncată 150 de pachete ţigări, pentru care nu avea documente de provenienţă.

Ţigările în valoare de 1.500 de lei au fost ridicate în vederea confiscării. Poliţiştii de frontieră efectuând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here