În perioada 23-25.11.2022 la Universitatea de Științele Vieții ,,Regele Mihai I’’ din Timișoara, va avea loc un important eveniment din Banat – Timișoara Food Summit.
Timișoara Food Summit 2022 cuprinde mai multe paneluri unde vor fi dezbătute diferite teme de actualitate de către parteneri ai universității și antreprenori de succes. Conferințele acoperă tot lanțul specific din agrobusiness, industria alimentară, industria de băuturi, retail și HoReCa.
Sunteţi aşteptaţi, joi, în data de 24.11.2022 ora 9:00, în incinta Rectoratului, Amfiteatrul A2.
PROGRAM Miercuri, 23 Noiembrie 2022 17:30 – 19:30 – Leader Space by CAI Curtici Locație: Casa Antinori (by invitation only) EXTRAS LISTĂ SPEAKERI: • Cosmin Gabriel Tabără – Vice-primar, Primăria Timișoara • George Sava – Director General, Agenția Domeniile Statului • Gabriel Biriș – Partener Fondator, Casa de Avocatură Biriș- Goran • Călin Costinaș – Deputy CEO, PROFI Joi, 24 noiembrie 2022 9:00 – 10:00 – Welcome Coffee and finger foods by USVT “Regele Mihai I” 10:00 – 11:30 – Panel I “Finanțarea și dezvoltarea cercetării, inovării, procesării și măiestriei tradiționale. Producție vegetală, pomicultură” MODERATOR: • Irina Bogdan – Deputy Event Producer, Food Intel Forum COMODERATOR: • Georgiu Darius – Vice Președinte, Camera Comerț Timiș EXTRAS LISTĂ SPEAKERI: • Cosmin Alin Popescu – Rector, USVT ”Regele Mihai I” Timișoara • Alexandru Stănescu – Director General, ADR Sud-Vest Oltenia • Marinel Horablaga – Director, Stațiunea de Cercetare și Dezvoltare Agricolă Lovrin • Daniela Dobromir – Director, Cercetare Viti Vinicola Miniș • Ionuț Dascălu – Doctor Inginer, USVT ”Regele Mihai I” Timișoara • Horia Cardoș – Fondator, Agroland GENERATORI DE DEZBATERE: • Dimitrie Muscă – Fermier, CAI Curtici • Cosmin Micu – Fermier, Arad • Glad Aurel-Varga – Membru, Comisia pentru Mediu și Echilibru Ecologic, Camera Deputaților 11:30 – 12:00 – Coffee Break. Degustare generoasă oferită de Lactate de Ibănești; Degustare hrănitoare, produse din carne oferită de CAI Curtici 12:00 – 13:30 – Panel II “Economia circulară și politici de sustenabilitate” MODERATOR: • Gabriel Biriș – Partener Fondator, Casa de Avocatură Biriș-Goran EXTRAS LISTĂ SPEAKERI: • Adina Horablaga – Director, Departament Ingineria Mediului, USVT • Andrei Ando – Președinte, CA Zona Liberă Curtici-Arad • Vicenzo Moderno – Vice Președinte, Camera de Comerț Italiană • Adrian Pintea – Director, APIA • George Stângă – Președinte, Comisia de mediu, Camera deputaților GENERATORI DE DEZBATERE: • Cătălin Mahu – Fondator, Restaurantele La Mama • Alexandru Mironov – Senior Editor, Revista Știință și Tehnică • Georgiu Darius – Vice Președinte, Camera Comerț Timișoara • Călin Muscă – Fermier, PorkProd • Glad Aurel-Varga – Membru, Comisia pentru Mediu și Echilibru Ecologic, Camera Deputaților • Mihaela Boca – Antreprenor 17:30 – 19:30 – Leader Space by Galeria Calpe Locație: Calpe Gallery (by invitation only) EXTRAS LISTĂ SPEAKERI: • Varujan Pambuccian, Membru, Comisia pentru Agricultură din Camera Deputaților • Alexandru Mironov – Director de Onoare, Știință și Tehnică • Călin Muscă – Fermier, PorkProd • Gabriela Sîrbu – Director Marketing Digital, Profi Vineri, 25 noiembrie 2022 9:00 – 10:00 – Welcome Coffee and finger foods by USVT “Regele Mihai I” 10:00 – 11:30 – Panel I “Finanțare la timp, tehnologie eficientă și viitor de business” MODERATOR: • Gabriel Biriș – Partener Fondator, Casa de Avocatură Biriș-Goran COMODERATOR: • Gheorghe Seculici – Președinte, Camera de Comerț Arad EXTRAS LISTĂ SPEAKERI: • Sorin Maxim – Director General, ADR Vest • Adrian Sandu – Managing Director, ASGO TELECOM • Acad. Nicolae Victor Zamfir – Președinte, Secția de Științe Fizice a Academiei Române • Cătălin Mahu – Fondator, Restaurantele La Mama • Gabriela Sîrbu – Director de Marketing Digital, Profi GENERATORI DE DEZBATERE: • Irina Bogdan – Deputy Event Producer, Food Intel Forum • Anca Drăghiciu – Director, Zona de Viață Auchan • Georgiu Darius – Vice Președinte, Camera Comerț Timiș • Ștefan Vanea – CEO și Co-fondator, Veelancing 11:30 – 12:00 – Coffee Break Degustare generoasă oferită de Lactate de Ibănești; Degustare hrănitoare, produse din carne, oferită de CAI Curtici 12:00 – 13:30 – Panel II “Procesare modernă și integrare continuă. Carne, lapte. Spații protejate. Digitalizare. Oportunității de business imediate” MODERATOR: • Cosmin Alin Popescu – Rector, Universitatea de Științele Vieții ”Regele Mihai I” Timișoara COMODERATOR: • Florica Chiriță – Președinte, Camera de Comerț Timișoara EXTRAS LISTĂ SPEAKERI: • Cristian Găină – Președinte, COOP Livada Banatului • Andrei Pădurean – Director Operațional, Silvania Gourmet • Cătălin Chițu – Doctorand Inginer, USVT ”Regele Mihai I” Timișoara • George Sava – Director General, Agenția Domeniilor Statului • Dimitrie Muscă – Fermier, Combinatului Agroindustrial Curtici • Varujan Pambuccian – Membru, Comisia pentru Agricultură, Camera Deputaților • Mihai Cot – Senior Key Account Manager, Eurofins GENERATORI DE DEZBATERE: • Bogdan Popovici – Bucharest Food Summit • Anca Drăghiciu – Director, Zona de Viață Auchan • David Todoran – Antreprenor, Mirdatod • Georgiu Darius – Vice Președinte, Camera Comerț Timiș • Teodor Horia Mihăiescu – Antreprenor, Castel Salbek