Timișoara închide un capitol! Predă titlul de “Capitala Tineretului din România”

Timişoara predă titlul de Capitală de Tineret oraşului Bacău. Festivitatea simbolică de predare va avea loc pe 1 mai, de la ora 10:00, în faţa însemnului grafic (literele volumetrice) CHECK-OUT TIMIŞOARA din Piaţa Operei. La eveniment vor fi prezenți cei ce patronează programul Capitala Tineretului din România, dar şi primarii celor două orașe, edilul din Bacău şi cel al Timişoarei.

Programul național Capitala Tineretului din România este coordonat de Consiliul Tineretului din România (CTR), Federația SHARE, grupul PONT și finanțat de Banca Comercială Română. Din luna decembrie a anului trecut, el se bucură de cel mai important vot de încredere și apreciere: Înaltul Patronaj al Președintelui României.

Timișoara a fost primul oraș Capitală de Tineret, din 1 mai 2016 până în 2 mai 2017. Sub conceptul Check-Out Timișoara, Fundația Județeană pentru Tineret Timiș, în colaborare cu Primăria Timișoara și a Băncii Comerciale Române, a organizat de-a lungul anului sute de activități, proiecte, evenimente care au pus pe tapet tinerii din regiune, ideile lor și rolul lor esențial în dezvoltarea societății.

În acest weekend, în 29-30 aprilie, are loc Check-Out Festival, ultimul eveniment din cadrul Timișoara-Capitala Tineretului din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here