regbiDe neoprit. Indiferent de conditii. Banatenii joaca a treia finala a sezonului, demonstrand ca este o forta!

Echipele Timişoara Saracens şi Ştiinţa Baia Mare vor juca finala SuperLigii CEC Bank 2015 la rugby, cele două formaţii obţinând calificarea în urma victoriilor înregistrate sâmbătă, în semifinale.

Pe stadionul Gheorghe Rascanu, în prima semifinală a zilei, Timişoara Saracens a învins echipa CSM Olimpia Bucureşti, cu scorul de 34-10 (20-3). Bănăţenii au marcat trei eseuri, prin Brian Sefanaia, Dorin Lazar şi Steve Shennan, primele două transformate de Valentin Calafeteanu, care a mai reuşit să înscrie şi din cinci lovituri de pedeapsă. Oaspetii au reuşit şi ei un eseu, marcat de Alexandru Tigla şi transformat de Florin Vlaicu, acesta trecându-şi în cont şi o lovitură de pedeapsă.

În cea de-a doua semifinală a SuperLigii, deţinătoarea titlului, CSM Ştiinţa Baia Mare a trecut de Steaua Bucureşti cu 19-13 (6-3). Ambele echipe au reuşit câte un eseu transformat, Sean Morell a culcat balonul în terenul de ţintă pentru Baia Mare, iar Luke Samoa a transformat, în timp ce pentru Steaua a marcat Silviu Vasiliu, iar Andrei Filip a transformat. Diferenţa s-a făcut însă la loviturile de picior, Luke Samoa, cel care a fost ales şi omul meciului, reuşind să puncteze din patru penalităţi, în timp ce Dănuţ Dumbravă şi Andrei Filip au marcat, tot din lovituri de pedeapsă, pentru „militari”.

Finala dintre Ştiinţa Baia Mare şi Timişoara Saracens va avea loc la 5 decembrie, de la ora 13.00, la Baia Mare. În finala mică se vor întâlni CSM Olimpia Bucureşti şi Steaua Bucureşti, în 4 decembrie, de la ora 13.00, tot la Baia Mare.

Timisoara a castigat in acest sezon Cupa Regelui si Cupa Romaniei, iar in finalele disputate cu Baia Mare din ultimii cinci ani este neinvinsa.

Articolul precedentVIDEO: Din ianuarie, elevii de la Liceele Lenau, C.D. Loga și Calderon se mută în spații noi
Articolul următorVictorie mare pentru ACS Poli Timisoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.