Timișorencele pot lua parte la sesiuni gratuite despre antreprenoriat la inițiativa consilierului municipal ALDE, Laura Chindriș

Laura Chindriș, consultant fonduri europene și consilier local ALDE  Timișoara alături de Andreea Vraja, consilieri juridic, dar și de Mihaela Nagy, economist au stat de vorbă cu femeile antreprenor din Timișoara. Acest seminar s-a adresat femeilor antreprenor la început de activitate, care au idei de afaceri și vor să le pună cu succes pe piață.

Promovarea antreprenoriatului feminin în sesiuni săptămânale care vor avea loc la sediul ALDE  a fost ideea Laurei Chindriș, care își dorește ca femeile antreprenor să fie bine informate și să găsească sprijin atunci când au nevoie de un sfat în domeniul afacerilor.

Aceste sesiuni sunt gratuite și se adresează femeilor care au inițiat sau doresc să inițieze o activitate antreprenorială, prin promovarea oportunităților de afaceri în domeniul antreprenoriatului și a posibilității de accesare a unei finanțări nerambursabile.

Sesiunile sunt interactive și se axează pe transferul de cunoștințe prin schimb de experiență, axate pe studii de caz și  exemple de bună practică.

Dintre subiectele abordate au fost: Iniţierea şi managementul afacerii; Abilităţi antreprenoriale de afaceri; Noțiuni financiare și fiscal; Noțiuni juridice privind contractele comerciale; Planificarea, managementul şi organizarea personalului; Competenţe personale de negociere, luare corectă a deciziilor în mediul de afaceri şi leadership; Finanțări guvernamentale nerambursabile; Fonduri europene nerambursabile; Managementul de proiect prin programe de finanțări nerambursabile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.