Timișorenii vor ieși din nou în stradă

Continuă protestele la Timișoara împotriva ordonanțelor care prevăd aministia și grațierea. Protestul a fost anunțat pe Facebook, de un timișorean care se declară nemulțumit față de premierul Sorin Grindeanu.

Astfel, acesta îndeamnă timișorenii să i se alăture în Piața Victoriei, de la ora 18. Este vorba despre Cristi Brâncovan, un tânăr care luptă împotriva hoților de buzunare din mijloacele de transport în comun.“Ne vedem în stradă, astăzi de la 18:00, în Piața Operei. Că hoții din buzunare sunt tot liberi nu e nicio noutate, pentru că-i vedeți și voi zilnic, reîntâlnindu-i și eu ieri. Că președintele PSD Timiș, actualmente prim-ministru, a câștigat un număr record de locuri de consilieri locali (din calitate de coordonator al campaniei electorale din vară), mimând tocmai o luptă impotriva acestor hoți din buzunare, este tot o certitudine. Mi-a promis chiar sprijin personal în acest demers. Noutatea e că timișoreanul nostru, ajuns prim ministru, se lasă folosit, pentru a proteja o minoritate certată cu legea, în defavoarea unei majorități de oameni cinstiți. Păi hai să ne apucăm toți de furat, să vedem de unde mai fură și minoritatea ce o protejează ei? Așadar, ca să nu ne trezi un număr dublu de infractori, liberi pe străzi, vă invit în stradă nu doar să arătăm că nu suntem de acord cu grațierile și amnistiile, dar să și cerem mai multă eficiență celor deja plătiți de noi ca să asigure liniștea publică. Altfel, ne merităm soarta!”, a anunțat Cristi Brâncovan.

Reamintim, miercuri seară au participat la protest aproape 200 de oameni. Oamenii au ieșit, să protesteze față de proiectele elaborate de Guvern privind grațierea unor pedepse și modificarea Codului Penal. Manifestanții au purtat pancarte cu mesaje precum:”Jos Guvernul”, „Vrem legi pentru popor, nu pentru penali”, „Locul hoților e la închisoare, nu la guvernare”, „Nu amnistiei”, „Jos labele de pe Codul penal”.

 

(Foto: Pro Tv)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here