Timișul, la un pas să piardă investiția pentru o nouă sală polivalentă

Județul Timiș ar putea pierde investiția de aproximativ 65 de milioane de euro, pentru noua sală polivalentă. Motivul? Neînțelegerile dintre administrația Consiliului Județean și administrația Primăriei Timișoara, care de fapt este o luptă politică.

În timp ce reprezentanții CJT au propus ca  noua sală să se construiască la Giroc, primarul Timișoarei vrea ca noua sală să fie construită în apropierea stadionului Dan Păltinișanu. Și pentru că  nu s-au înțeles asupra locației, consilierii județeni ai PNL au refuzat să voteze orice proiect legat de această temă și refuză în continuare.

În plus, președintele CJT spune că are dovezi cum că liberalii au transmis amenințări Companiei, dacă va fi alea locația de la Giroc.

”La momentul acesta, atitudinea de atac și de amenințare cu procuratura, cu instituțiile statului, în cazul în care o astfel de investiție se face pe locația pusă de Consiliul Județean, riscă la momentul acesta  județul Timiș și regiunea să piardă investiția. Aceasta este o investiție regională, o investiție chiar euroregională, pentru că putem să atragem din Serbia, să atragem din Ungaria. Am dovezi clare că cei de aici au transmis amenințări către CNI, din punctul meu de vedere consider că nu este o atitudine corectă, serioasă și profesionistă în domeniul administrației. Dacă cei din PNL nu votează eliberarea terenului de construcții își vor asuma responsabilitatea și oricum nu trebuie dărâmate acele construcții, pentru că eu am discutat cu specialiștii CNI, noi am pus o suprafață mult mai mare la dispoziție decât solicitatea din partea Companiei. Pe întreaga suprafață sunt câteva platforme betonate pe care am vrut să le radiem și să curățăm întreaga suprafața. Cele șase hectare de care are CNI necesar pentru realizarea acestei investiții le avem libere de sarcini și le putem pune la dispoziție printr-o simplă dezmembrare. Dacă nu votează grupul PNL dezmembrarea, sau tot ce ține de această investiție își vor asuma în fața cetățenilor județului Timiș pierderea acestei investiții”, spune președintele CJT, Călin Dobra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.