Tinerii din organizația TSD Timiș au planuri mari pentru viitor!

Politica trebuie să atragă oameni dornici de implicare, profesioniști, tineri deciși să dea un sens ideii de implicare activă în societate. Desfășurată în weekend la Buziaș, Conferința regională a Tineretului Social Democrat a pus în dezbatere teme ca: oportunități de inserție în piața muncii, relații interculturale, conștientizarea amenințărilor de mediu, procesele de migrație, avansul tehnologic, foarte actuale în contextul prezent și viitor.

În activitatea lor politică, tinerii au în plan să pună accent pe creșterea numărului de ore de sport în școli, reorganizarea de compeții sportive interșcolare și investiții în infrastructura sportivă, reintroducerea și promovarea școlilor profesionale, eliminarea impozitului pe venit pentru toți tinerii sub 35 ani, programe gratuite de consultanță pentru atragerea de fonduri europene, programe și facilități de integrare a tinerilor pe piața muncii.

Planuri mari dar absolut realizabile pentru ceea ce înseamnă proiectul TSD 2024 Viziune, Adaptare, Strategie, dezbătut în cadrul conferinței regionale. Prezența la eveniment a reprezentanților organizațiilor TSD Hunedoara, Alba, Caraș-Severin, Arad, Gorj, Dolj, dar și a președintelui PSD Timiș, Alfred Simonis, a președintelui TSD România, Bogdan Cojocaru, sunt confirmări certe ale interesului pentru construirea unui viitor politic în care rolul tinerilor să fie cât mai mare.

”TSD este cea mai puternică organizație politică de tineret din țară, iar la această conferință noi am încercat să aducem în dezbatere un proiect pentru anul electoral 2024. Dorim să începem să construim o ofertă electorală dedicată tinerilor, care să includă numeroase politici pentru familiile tinere, pentru elevi și studenți, pentru tinerii antreprenori. Ca organizație a tinerilor, avem obligația să ne folosim de toate resursele pe care le avem pentru a ajuta în continuare tinerii din România și ne preocupă foarte serios să venim cu fapte concrete în acest sens”, a declarant președintele TSD Timiș, Andra Lăpădatu, organizator al conferinței regionale TSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here