Tomană capricioasă. Câteva zile frig, apoi se încălzește

După o zi de luni foarte friguroasă, mai ales în comparație cu cea de duminică, marţi se face şi mai frig.

Conform meteorologilor, vremea va fi răcoroasă în cea mai mare parte a ţării, iar în nord şi centru local chiar rece pentru ultima decadă a lunii septembrie. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra în marea lor majoritate între 14 şi 23 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 şi 13 grade. Cerul va fi temporar noros şi pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte. Pe alocuri se va forma ceaţă.

Valorile termice urmează a fi mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă, în cea mai mare parte a ţării. Cel mai mult temperaturile vor coborî în regiunile nord-vestice şi nord-estice. ANM anunţă că va ploua mai mult în regiunile sudice şi sud-estice, iar în restul ţării vor fi cantităţi normale pentru acest interval.

În Timișoara, marți nu va fi mai mult de 18 grade, iar miercuri se va răci și mai tare, doar 13 grade. Din fericire, tomana va reveni la normal de joi când temperaturile vor crește din nou. Sunt prognozate 18 grade ca duminică să aveam din nou… 27 de grade!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here