Traian Stancu: ” Situația deponeului este sub control”

Când doar vrei sa te auzi vorbind risti sa scoți câteodată din gura prostii mai mari decât tine. A făcut-o, se putea altfel, consilierul județean PNL, Tiberiu Lelescu, în plenul de miercuri, 30 august.

Indiferent de ceea ce se spune, eu vreau să rog ca prin conducerea CJT, să vedem dacă nu cumva în particule și acele mirosuri care sunt degajate de către deponeu, nu sunt și substanțe radio-active. Este o chestiune care trebuie avizată de Direcția de Mediu pentru  a se verifica acest lucru. Sigur că s-ar putea găsi răspunsuri în condițiile în care nu avem nici un fel de analiză, lucrurie devin din ce în ce mai periculoase”, a spus consilierul PNL, Tiberiu Lelescu.

Vicepreședintele CJT, Traian Stancu i-a tăiat scurt macaroana, dând asigurări ca situația este sub control. „A spune acum că la deponeul de la Ghizela sunt materiale radio-active este o chestiune pe care nu știu de unde o știți, de la cine aveți informații,pentru este foarte periculos.  A mai fost o afirmație de acest gen la Râmnicu Vâlcea care nu s-a adeverit. Chestiunea la deponeu este foarte bine controlată. Se va închide în această iarnă celula 1 și se va deschide celula 2. Va începe lucrarea pentr mărirea stației de epurare de levigat în acest an. Deci situația deponeului este sub control. Dacă noi vom spune în continuare că degeaba colectăm selectiv pentru că anumiți operatori vor veni și vor lua gunoiul cu aceeași mașină, dăunează. Mașinile care colectează gunoiul sunt diferite, dar au aceeași formă, sunt aceleași tipuri de mașini. O să transmit Agenției de Mediu să se ducă să verifice”, a spus vicepreședintele CJT, Traian Stancu.

Discuția dintre consilierul județean PNL, Tiberiu Lelescu și vicepreședintele CJT, Traian Stancu s-a încheiat cu o mică glumă „marca Lelescu”. „O să colectez într-un balon un aer cu miros de acolo și o să îl aduc la dumneavoastă în birou să-i dau drumul”, a spus Lelescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here