Trei inspectori școlari adjuncți de la ISJ Timiș eliberați din funcții

ISJ-Small

Cei trei inspectori școlari adjuncți din cadrul Inspectoratului Școlar Timiș au fost eliberați din funcții, vineri. Este vorba despre Aurelian Sima, Halasz Ferenc și Cornel Petroman.

Aceștia s-au înscris la concursul pentru posturile de adjuncți, desfăşurat în luna aprilie la Bucureşti, dar au renunţat la participare după prima probă. au motivat decizia spunând că programa de concurs a fost prea încărcată, iar timpul alocat învăţatului a fost prea scurt, aproximativ o lună.

Pe de altă parte, Mihaela Petrov, directorul Colegiului Tehnic “Emanuil Ungureanu” din Timișoara, cel de-al patrulea candidat înscris în concurs, a susținut toate cele patru probe, pe care le-a trecut cu brio. Astfel că este singurul inspector şcolar adjunct de Timiş, ceilalţi doi urmând să fie numiţi în cursul acestor zile, până la organizarea unui nou concurs, anunta conducerea. “Este posibil ca astăzi să vină ordinul de ministru privind numirea în cele două funcții de inspectori școlari adjuncți rămase vacante. În acest moment, avem un singur inspector școlar adjunct și eu, care sunt inspector școlar general”, precizează Aura Danielescu, inspector școlar general al județului Timiș.

Mihaela Petrov a fost numită în funcție tot vineri, printr-un ordin de ministru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.