Ultimele noutăţi în materie de mobilier vor fi prezentate la Timișoara. Începe Expo Mobila, ediția a doua

Vești bune pentru cei care doresc să își decoreze casa! Ultimele noutăţi în materie de mobilier vor fi prezentate la Timișoara, în cadrul unui târg special. Evenimentul se află la cea de-a doua ediție și va avea loc în perioada 3 – 6 noiembrie, la Centrul Regional de Afaceri.

Expoziţia reunește 30 de expozanţi, producători români, care vor prezenta piese deosebite de mobilier şi accesorii, la preţuri unice doar pe durata evenimentului. Vor putea fi admirate şi achiziţionate o gamă largă de articole. Indiferent că este vorba de mobilier pentru apartament, garsonieră sau casă, vizitatorii vor avea de unde alege. Mobilier clasic și modern – dormitoare, sufragerii, saloane, camere de zi, camere pentru copii și tineret, bucătării, biblioteci, garderobe, canapele, fotolii sau scaune, uși de interior, mobilier de exterior, accesorii, decoraţiuni şi materiale pentru amenajările interioare şi exterioare, produse de curățenie.“Este o expoziţie a rafinamentului şi bunului gust, având în vedere piesele de mobilier expuse cu această ocazie publicul, care va avea posibilitatea nu numai să admire, dar şi să achiziţioneze pe loc cele mai noi şi moderne piese de mobilier, în sensul că vom găsi de la dormitoare, la bucătării, la sufragerii, la holuri, canapele, mese, decoraţiuni şi câteva firme de amenjări interioare. O noutate în cadrul evenimentului din acest an o constituie şi prezenţa mai multor firme ce vor expune şi vor vinde piese de mobilier antic, dar şi antichisat, alături de foarte multe decoraţiuni antice”, spune Roxana Bonchiş, organizatorul expoziţiei.

roxana bonchis

În plus, organizatorii evenimentului enumeră câteva din motivele de interes pentru publicul vizitator și profesionist: mobila românească este apreciată chiar şi dincolo de graniţele ţării, iar la EXPO MOBILA vizitatorii vor avea şansa de a o regăsi la preţuri de producător; zeci de modele, variate de stiluri și tipuri de design, pentru toate gusturile; fiecare expozant va prezenta cele mai interesante, utile și totodată îndrăznețe modele din producţia proprie; mobilier pentru toate bugetele. EXPOMOBILA este gândită ca un eveniment exclusiv pentru publicul larg, unde oricine își poate găsi piese de mobilier și accesorii pentru casă, oricare ar fi bugetul alocat; achiziții pe loc și comenzi la prețuri speciale. Produsele vor putea fi achiziționate pe loc, iar în cazul pieselor de mari dimensiuni, pot fi lansate comenzi la preturi preferențiale.

Evenimentul este derulat în colaborare cu CCIA Timiș. Intrarea este liberă.  Program de vizitare: 03 – 06 noiembrie, zilnic între orele 10.00 – 20.00. Duminică, 6 noiembrie, între orele 10.00 – 18.00.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here