Un autocar plin cu români ce se întorceau de la muncă din Spania s-a răsturnat! O femeie a murit și zeci de persoane rănite

Accident grav în această dimineață! Un autocar plin cu români s-a răsturnat. Oamenii se întorceau de la muncă din Spania. Înainte să ajungă însă la destinație, și anume la Râmnicu Vâlcea, autocarul s-a răsrtunat pe raza județului Hunedoara, unde a fost activat planul roșu.

Se pare că accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă, carosabilul fiind umed. În urma accidentului o femeie de aproximativ 50 de ani și-a pierdut viața.

”In jurul orei 4.50, in loc. Tatarasti (DN7) un autocar s-a rasturnat in afara carosabilului. Din primele date, o pasageră a decedat si 15 pasageri sunt răniți. S-a activat planul rosu de intervenție. Autocarul avea directia Arad-Deva (se pare ca veneau din Spania). Se fac cercetări pentru stabilirea cauzelor evenimentului. DN7 e blocat momentan pentru intervenție”, a transmis Bogdan Nițu, purtător de cuvânt al IPJ Huneedoara, la scurt timp după producerea accidentului.

Se pare însă că numărul victimelor este mai mare. Și anume 32 de persoane au fost fost rănite ușor în urma accientului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.