Vânătoare de comori organizată în premieră, la Timișoara

Timișoara va fi pentru prima dată terenul pe care se va organiza o vânătoare de comori. În premieră, duminică, 20 octombrie, curioșii vor avea ocazia să participe la prima ediție a Vânătorii de comori arhitecturale.

Vânătorii vor căuta, vor descoperi, redescoperi, admira și fotografia micile și marile comori arhitecturale din zona istorică a Timișoarei. Jocul urban preferat de peste 2000 de persoane se desfășoară într-un timp de 3 ore, în care participanții trebuie să găsească cât mai multe indicii.

Comorile pe care le vânează sunt mici detalii arhitecturale care vorbesc de alte vremuri, altă estetică și dau farmec unei case, unui cartier, orașului nostru. Practic, vânătorii caută – și cei care găsesc cele mai multe sunt premiați simbolic – uși, portaluri, ferestre, bovindouri, ancadramente, decorațiuni si multe altele.

Pentru înscrieri si informanții detaliate https://eventbook.ro/other/bilete-vanatoare-de-comori-arhitecturale-in-timisoara.

Despre Vânătoarea de comori arhitecturale

Organizată de peste 7 ani, Vânătoarea arhitecturală este un joc de echipă prin care participanții devin turiști în orașul lor, se familiarizează cu arhitectura lui (patrimoniul construit) și învață într-un mod distractiv să-l privească altfel. Cu câteva mii de participanți din București, dar și din Câmpulung Muscel, Constanța, Sinaia, Oradea, Cluj sau Mediaș, acest concept de evenimente propune redescoperirea arhitecturii și a patrimoniului într-un mod relaxat, pentru a înțelege mai bine orașul, istoria, cultura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here