VIDEO: Autoritățile au în vedere pentru la anul lucrările de lărgire a drumului Timișoara – Moșnița la patru benzi

presedintele CJ TImis, Titu Bojin

https://www.youtube.com/watch?v=KjFYosam8_c&feature=youtu.be

Vești bune pentu timișeni! Lucrările de lărgire a drumului Timișoara – Moșnița la patru benzi vor începe anul viitor. Aleșii județeni au aprobat în ședința de plen un proiect în acest sens.

Valoarea lucrărilor este estimată la peste cinci milioane și jumătate de euro. “Anul viitor va putea începe lucrarea la drumul spre Moșnița. Am aprobat indicatorii, va fi prins în program ca și drumul de la Dumbrăvița înspre autostradă, ca și drumul de la Ghiroda înspre aeroport. Toate trei, Moșnița-Timișoara, Ghiroda-aeroport și Dumbrăvița – autostradă vor fi prinse în bugetul pentru anul viitor”, spune șeful CJ Timiș, Titu Bojin.

Totodată, drumul de la Ghiroda spre aeroport va fi lărgit la patru benzi. Conducerea Consiliului Județean Timiș poartă discuții cu firme pentru exproprierea, vânzarea sau schimbul unor terenuri necesare lărgirii drumului la patru benzi.“Suntem în discuții cu trei dintre firmele care au suprafețe de teren acolo, unde urmează să construim, și urmează să vedem dacă ne putem înțelege pentru vânzare sau un schimb de teren, ori vom merge pe varianta exproprierii. Este vorba de 5.000-6.000 de metri pătrați la toate cele trei firme. Primăria Ghiroda este de acord să ofere alte terenuri în schimb, dacă și firmele sunt de acord”, explică Titu Bojin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here