VIDEO: Localitatea Giroc se modernizează. Vezi câte străzi au fost asfaltate în acest an

 

strazi asfaltate Giroc

Localitatea timișeană Giroc se dezvoltă în infrastructură. Autoritățile au demarat un proiect important, în ceea ce privește asfaltările străzilor din zonă.

https://www.youtube.com/watch?v=mLtfBu97cFI&feature=youtu.be

Astfel, în acest an patru străzi din zona nouă s-au modernizat prin asfaltare. Este vorba despre Strada Florilor, Daliei, Crinului, Zefirului. În plus, alte șaizeci de intrânduri în comună au fost asfaltate, spune primarul localității Giroc. “Sunt foarte multe și toate în folosul comunității. Noi mergem spre dezvoltare și spre asigurarea infrastructurii. Anul acesta am reușit să asfaltăm patru străzi din zonele nou create și alte 60 de intrânduri, ceea ce înseamnă destul de mult din cele160 rămânând ca anul viitor să terminăm toate aceste lucrări de asfaltare în cartiere. Aici, în Giroc, sunt intrânduri care s-au asfaltat în funcție de anul dării noastre în administrare: din 2006, 2008, 2009. Am ajuns la 2012. Este foarte bine și mă bucur că avem totuși un regulament pe care trebuie să-l respectăm”, spune primarul localității Giroc, Iosif Ionel Toma.

Lucrările de asfaltare au fost efectuate cu bani de la bugetul local. Valoarea totală a acestora este de aproximativ 240 mii euro. Un alt proiect important în derulare este extinderea reţelelor de canalizare şi apă potabilă în zonele de locuit nou create, anunță edilul.

strazi asfaltate Giroc

strazi asfaltate Giroc

strazi asfaltate GIROC

IOSIF IONEL TOMA- primar comuna Giroc-

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here