VIDEO:Ministrul Educației, Doctor Honoris Causa la USAMVB

sorin Cimpeanu- Honoris Causa USAMVB

https://www.youtube.com/watch?v=lZD88KllZBo&feature=youtu.be

Ministrul Educației a primit titlul de Doctor Honoris Causa! Conducerea USAMVB i-a conferit titlul ca semn de recunoaştere a rezultatelor de excepţie în activitatea sa academică, de cercetare ştiinţifică şi management universitar.

Sorin Cîmpeanu a participat, luni, la deschiderea anului universitar de la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului “Regele Mihai I al României”. “Doresc să vă mulțumesc tuturor membrilor comunităților academice din USAMVB pentru marea onoare pe care mi-ați făcut-o. Consider că nu am făcut altceva decât să determin, să impulsionez formalizarea consorțiului universităților distinse din România. E un consorțiu care a funcționat de mult timp, meritul meu nu a fost decât acela de a împinge puțin lucrurile. În cadrul acestuia funcționează cele patru universități agronomice”, spune ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

Născut la 18 aprilie 1968 în Bucureşti, Sorin Cîmpeanu este inginer de îmbunătăţiri funciare, doctor în agronomie și rector la  USAMV Bucureşti. Acesta este secretar general CNATDCU și vicepreşedinte al IHP-UNESCO NCR, membru corespondent al ASTR,  membru corespondent al ASAS din 2012.

S. Cimpeanu- Doctor Honoris Causa

S. Cimpeanu- Doctor Honoris Causa

USAMVB - deschidere an universitar-

1 COMENTARIU

  1. Uite ca aflat un subiect prea bun redactat intr-o maniera dificil de aflat in netul din Romania. Acum, dupa ce am gasit acest articol, doresc sa va spun ca in acest weekend trecem la ora de iarna, o stiati deja. Daca tot se schimba ora, macar reglati-va ceasul dupa ora exacta pentru a nu intarzia sa ajungeti la timp unde aveti de mers. Multumesc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here