VIDEO: Pietonii, în atenția polițiștilor! Zeci de amenzi aplicate astăzi la Timișoara

amenzi

amenzi pietoni

https://www.youtube.com/watch?v=u3vjybXdZ7A&feature=youtu.be

Atenție mare pe unde traversați strada! Polițiștii sunt cu ochii pe pietoni.

Zeci de pietoni s-au ales în această dimineață, la Timișoara, cu amenzi pentru traversarea neregulamentară a carosabilului. Oamenii legii au desfășurat o acțiune pentru reducerea numărului accidentelor de circulaţie şi a consecinţelor acestora ca urmare a indisciplinei pietonale. Numărul accidentelor în care sunt implicaţi pietoni este unul mare, iar polițiștii rutieri au ieşit în stradă pentru a atrage atenția de pericolul la care se expun cetățenii atunci când trec prin locuri nepermise.

pietoni amendati TM

Echipajele Poliției Rutiere Timiș au derulat acțiunile în zona Calea Aradului, Bv. Gheorghe Lazăr, Calea Torontalului, Strada Divizia 9 Cavalerie, precum și pe strada Proclamația de la Timișoara. Zeci de pietoni care au trecut strada prin loc nepermis au fost amendați.

amenzi pietoni

O astfel de acțiune a avut loc și ieri, atunci când în doar câteva ore au fost acordate 200 de amenzi pietonilor indisciplinați. Atenție, însă! 105 lei este amenda pe care o riscă cei care traversează neregulamentar, iar dacă nu o achită în 48 de ore, suma se dublează.

pietoni amendati

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here