VIDEO: Alfred Simonis propune o soluție de a opri practicile abuzive a firmei “Îngerii Galbeni”

Ingerii galbeni

https://www.youtube.com/watch?v=TQ9Do3Pxvmo&feature=youtu.be

Firma de tractări auto “Îngerii Galbeni”, din nou în atenția autorităților locale. Și de această dată, consilierii PSD Timișoara caută soluții legale pentru stoparea abuzurilor comise de către firma de ridicări auto.

Măsura este necesară întrucât tot mai mulți cetățeni se plâng de faptul că societatea continuă să blocheze abuziv autoturismele parcate pe domeniul public. Vă reamintim, Consiliul Local a emis o hotărâre prin care a încercat să oprească această practică, însă societatea a câștigat în instanță. “Văd că am pierdut procesul. Ni s-a reproșat că nu am făcut o dezbatere publică, lucru care era problema Primăriei. Din punctul meu de vedere acest proces s-a pierdut extrem de ușor din cauza celor din Primărie. Primăria ar fi putut face mult mai multe lucruri, să aibă o discuție cu aceste centre comerciale. Acele panouri pe care această societate scrie că este interzis și că percepem anumite taxe să fie înlăturate de primărie fiindcă nu au aviz de la Patrimoniu. Continui să spun că această societate are relații sus-puse în Primăria Timișoara de aceea nimeni nu se implică”, consideră Alfred Simonis, consilier local PSD.

Alfred Simonis, PSD

Potrivit consilierului PSD, firma de tractări auto încasează zeci de mii de lei de la timișorenii cărora li se ridică autoturismele, iar pentru recuperea lor, firma trage de timp și crește valoarea taxei de recuperare. În plus, acesta propune o soluție de a opri practicile abuzive a firmei “Îngerii Galbeni”. Potrivit consilierului PSD, Direcţia de Urbanism trebuie să impună odată cu autorizaţia dată unui supermarket deschiderea parcării pentru public.“Acele panouri pe care această societate scrie că e interzis și că percepe taxe să fie înlăturate de Poliția Locală sau de un serviciu din Primărie, pentru că nu au autorizație de construcție de funcționare. Am verificat în Primărie, nu există aceste autorizații. Înștiințarea clienților că e ilegal să parcheze într-o anumită parcare nu e legal. Doar pentru faptul că nu se duce nimeni să amendeze, să înlăture acele panouri, cetățenii pot fi amendați, încasați de această societate și mai și câștigă procesul în instanță că așa au fost înștiințați. Nimeni, neverificând dacă e legal sau nu acel panou”, spune Alfred Simonis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here