VIDEO: Unul dintre tramvaiele reabilitate a fost pus în circulație

tramvaie reabilitate

https://www.youtube.com/watch?v=x7V90icOOqQ&feature=youtu.be

Vești bune! Unul dintre cele două tramvaie reabilitate „Armonia” a fost pus luni în circulaţie, de Ziua Timişoarei. Unul se află încă în teste, iar celălalt este folosit de călători pe linia 6.

Alte şapte tramvaie vechi urmează să fie trimise în curând spre reabilitare, susține conducerea RATT. „Începând de săptămâna aceasta circulăm. În teste, împreună cu specialiştii facem teste mai departe, şi cu călători, şi noaptea pentru probe dinamice. Unul dintre ele circulă normal, toată ziua, cu călători. Celălalt este în teste”, spune directorul RATT, Ioan Goia.

Municipalitatea a decis să le facă o surpriză timişorenilor, după lungi aşteptări, de Ziua oraşului – 3 august. „De astăzi, timișorenii au putut deja vedea cum e să circuli într-un tramvai modern, într-unul dintre tramvaiele reabilitate despre care am tot vorbit. Chiar dacă afară este foarte cald, instalațiile de climatizare foarte performante cu care sunt dotate aceste tramvaie asigură o temperatură foarte plăcută în interior. Apoi, toate celelalte elemente de confort, începând cu scaunele, continuând cu faptul că avem Internet wireless, că avem supraveghere video, dau un plus de satisfacție. Iar la iarnă se va putea vedea încălzirea la fiecare scaun”, explică primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

Modernizarea primelor două tramvaie a costat peste un milion de euro.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here