Vor sa continue seria in meciurile directe. Timisoara merge la Cluj doar cu gandul la 5 puncte!

Pentru Universitatea Cluj cea de-a doua partida de pe propriul teren in actuala editie a SuperLigii CEC Bank va fi una de foc pentru ca pe stadionul din Parcul Sportiv Iuliu Hatieganu, alb-negrii vor primi vizita campionilor en-titre Timisoara Saracens (sambata, ora 11).

Pana in prezent Universitatea Cluj a disputat trei partide, una incheiata cu victorie impotriva celor de la Dinamo Bucuresti, respectiv doua infrangeri suferite ambele in deplasare pe terenul echipelor Steaua Bucuresti si Politehnica Iasi, in etapa a V-a studentii avand o sarcina extrem de grea in fata celui mai puternic adversar pe care nu au reusit sa-l invinga niciodata in SuperLiga CEC Bank.

Timisoara Saracens a castigat in acest sezon ambele partide disputate in fata principalelor adversare in lupta pentru titlul de campioana, iar acum banatenii vor cauta sa acumuleze cat mai multe puncte, miza imediata fiind calificarea directa in semifinalele SuperLigii CEC Bank pe care o va obtine doar prima clasata la finalul sezonului regulat. Trupa lui Heikell Granger a jucat mai pragmatic decat in anii precedenti, mai mult chiar timisorenii au fost nevoiti sa invete din lectia infrangerii de pe stadionul Olimpia, ca fiecare partida in parte isi are greutatile ei, astfel ca de acesta data antrenorul neozeelandez isi va alege cu mai multa atentie jucatorii trecuti pe anuntul oficial.

In cele cinci editii anterioare ale SuperLigii CEC Bank, Universitatea Cluj si Timisoara Saracens s-au intalnit doar in sezonul regulat, de fiecare data victoria revenind banatenilor. Acum, Timisoara va merge fara cativa titulari de baza, accidentati dupa partida cu Steaua.

Iata si echipa anuntata de banateni:

Militaru, Radoi, Maris, Muresan, Poparlan, Morrison, Lazar, Gorcioaia, Calafeteanu, Rose, Simionescu, Tangimana, Fercu, Lemnaru, Conache. Rezerve: Sabau, Taupaki, Iftimiciuc, Ikamanu, Calle Rivas, Sefanaia, Popa, Halalilo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here