A vrut un langoș și s-a ales cu o sancțiune de 500 lei

Amendă usturătoare pentru un timișorean pus pe scandal. Polițiștii locali aflați în patrulare în Piața Badea Cârțan, ieri, au aplicat o sancțiune unui bărbat de 49 de ani, care a făcut scandal în piață.

Acesta a fost reclamat de vânzătoarea de la un chioșc unde se vând langoși, deoarece nu a ținut cont de coada de cumpărători formată în fața tejghelei și s-a postat în fața lucrătorului comercial cerând să fie servit înaintea celorlalți. De aici și până la adresarea de injurii între ceilalți clienți, bărbat și vânzătoare nu a mai fost decât un singur pas. Bărbatul nu s-a oprit nici când a fost legitimat de polițiștii locali, continuând injuriile și cuvintele jignitoare. Sancțiunea aplicată se ridică la 500 lei.

Poliția Locală Timișoara reamintește că, potrivit Legii 61/1991 republicată, săvârșirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, preferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, amenințări cu acte de violență împotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natură să tulbure ordinea și liniștea publică sau să provoace indignarea cetățenilor ori să lezeze demnitatea și onoarea acestora sau a instituțiilor publice se sancționează cu amendă între 200 și 1000 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here