În weekend se pedalează…cochete pe biciclete

Doamnele şi domnişoarele din Timişoara sunt invitate să pedaleze “cochete” pe biciclete. Duminică, Asociația “Verde pentru Biciclete” organizează o tură ciclistă, pe o distanţă de aproximativ 10 kilometri.

Întâlnirea bicicliștilor va avea loc de la ora 10, pe platforma Timco. Astfel, de la ora 11 biciclistele vor parcurge traseul Platforma Timco – Calea Circumvalațiunii (la stânga) – Bulevardul Republicii – Bulevardul Regele Ferdinand I – Splaiul Tudor Vladimirescu – Bulevardul Vasile Pârvan – Bulevardul Corneliu Coposu – Splaiul Nistrului – Podul Dacilor – Piața Badea Cârțan – Bulevardul Take Ionescu – Strada Oituz – Piața Mărăști – Calea Alexandru Ioan Cuza – Calea Aradului – Strada Miresei – Bulevardul Cetății – Strada Gheorghe Lazăr – Calea Circumvalațiunii – Platforma Timco.

La finish, biciclistele vor putea să ia parte la un târg de modă. În cadrul acestui eveniment, vor avea loc mai multe ateliere: atelier de hand-crafting și concurs – ”Campionat de bătut cuie”, organizat de CuFir – cea mai îndemânatică Cochetă va primi un cufir cadou; biciclistele pot participa și la o clasă de pilates; Alex Baciu va realiza un atelier de Pimp My Bike; voluntarii Verde pentru Biciclete vor avea o sesiune de învățat mersul pe bicicletă, pentru participantele la târg care au nevoie de încurajare; tot voluntarii Verde pentru Biciclete vor realiza un atelier de depanaj, pentru cochetele care vor să învețe mai multă mecanică de bicicletă; ateliere de hairstyle și de make-up.

Tura ciclistă „Cochete pe biciclete” se va încheia cu o festivitate de premiere. Participantele vor putea și să câștige diferite premii, de la abonamente la fitness la articole vestimentare.

În acest an, “Verde pentru Biciclete” împlinește opt ani. În prezent, pe străzile orașului circulă aproximativ 16.000 de bicicliști cu număr “Verde pentru Biciclete”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here