Ziua Poliției Române: 194 ani. Porți deschise la IPJ Timiș

Poliţiştii timişeni sărbătoresc 194 de ani de la înfiinţarea Poliţiei Române. Cu acest prilej, astăzi la sediul inspectoratului, va fi organizată ZIUA PORŢILOR DESCHISE. Toţi vizitatorii vor putea admira de aproape dotarea şi tehnica poliţiştilor, precum şi demonstraţiile de luptă,  intervenţie şi  dresaj canin.

Poliţia Română aniversează 194 de ani de atestare documentară. A devenit deja o tradiţie ca, în contextul aniversării Zilei Poliţiei Române, oamenii legii să se afle alături de cetăţeni pentru a sărbători.“În această zi de sărbătoare, prezentând mijloacele şi metodele folosite de poliţişti în activităţile specifice, dorim să arătăm cetăţenilor că poliţia este mereu aproape de comunitate”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Persoanele care doresc sunt aşteptate astăzi de la ora 10.00, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, unde pot asista la programul oferit de poliţişti: prezentarea unor elemente de tehnică şi dotare (scutere, motociclete, autoturisme şi autoutilitare, armament, etc.); executarea unor demonstraţii de dresaj şi intervenţie de către conductori şi câinii din dotare; executarea unor demonstraţii de luptă şi intervenţie de către luptătorii Serviciului Pentru Acţiuni Speciale.

În aceeaşi zi, va fi organizată festivitatea de premiere a poliţiştilor care s-au evidenţiat prin rezultate deosebite în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu şi a celor care au câştigat competiţiile sportive organizate în cursul acestei săptămâni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here