Laboratorul de Energii Regenerabile – Fotovoltaic din Timișoara angajează absolvenți de învățământ superior și doctoranzi de excepție

miricanucolaeINCEMC Timișoara angajează absolvenți de învățămant superior și doctoranzi, pe baza de concurs. INCEMC a dezvoltat la Timișoara, în baza unui proiect european, un laborator ultra-modern pe tematica energiilor regenerabile-fotovoltaic. Acum laboratorul unde au fost aduși, în ultimul timp, cercetători de excepție din tara si strainatate, mai are nevoie de personal de înaltă calificare.

INCEMC Timișoara va selecta în perioada următoare absolvenți și doctoranzi. Este vorba despre specialiști de excepție dintre absolvenții de învățământ superior tehnic și de știinte exacte. Laboratorul de la Timișoara a fost făcut în baza unui proiect european. Întreaga clădire „cameleon”  este construită în jurul unui microscop de ultimă generație, cu rezolutie atomica, care a costat o avere. Cercetătorii de aici beneficiază de echipamente și aparatură de ultimă generație.

„Datorită acestui laborator institutul este mult mai performant și este bine văzut. Cel puțin o parte din echipament este unic în țară și este extrem de performant. Oamenii noștri, cercetatorii care lucreaza la acest laborator au fost atent alesi, pe baza de competente si prin concurs. Sunt cei mai buni, tineri și porniți pe treabă. Vrem sa completam echipa cu cercetatori de cel putin acelasi calibru”, spune directorul INCEMC Timișoara, Nicolae Mirică.

Valoarea totală a proiectului POS-CCE „Laborator energii regenerabile – fotovoltaic”, co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională – „Investiţii pentru viitorul dumneavoastră” este de 36.922.000,00 lei. Contribuția UE reprezintă 26.529.000,00, iar contribuia Guvernului României 3.471.000,00 lei.

sursa foto: fabricadebani.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here