licitatie dovleacul roz

https://www.youtube.com/watch?v=Oz7z-uoiGm0&feature=youtu.be

Trei sute de dovleci frumos pictați de artiștii din Timișoara au fost scoși la licitație în cadrul unei acțiuni umanitare. Evenimentul s-a aflat la cea de-a treia ediţie și face parte din cadrul campaniei Help25. Aceasta vizează achiziţionarea materialelor didactice care vor fi folosite în cadrul Programului de Educaţie medicală din şcoli şi companii partenere.

Acțiunea este organizată de voluntarii campaniei Help25 de luptă împotriva cancerului la sân. “Este un eveniment cu tradiție în Campania Help 25. Sunt trei sute de dovleci roz, colorați, pictați de artiști plastici cunoscuți, dar și de voluntari. Banii strânși vor fi folosiți pentru implementarea unnui program de educație în școlile și companiile din Timiș”, spune Smaranda Marcu, coordonatorul evenimentului.

dovleacul roz

Printre invitaţii serii s-au numărat Simona Amânar Tabără, amabasadoarea campaniei Help25, designerul vestimentar Maria Simion şi sportivul Cătălin Cazacu. “M-am implicat în campanie, în primul rând pentru că sunt femeie. În al doilea rând am dorit ca această campanie să fie cât mai vizibilă și numai împreună cu cele 18 ambasadoare am vrut să fie vizibilă și să adunăm cât mai multe fonduri și să luptăm împotriva cancerului la sân”, transmite Simona Amânar Tabără.

12193051_10204842879183077_350260220_o

Campania „Help25” a demarat în octombrie 2013 şi este destinată conştientizării şi informării cu privire la cancerul la sân, având ca principale obiective implementarea unui program de screening cu privire la această boală, precum şi strângerea de fonduri necesare achiziţionării unui mamograf pentru Asociaţia OncoHelp. În cadrul acestui program de depistare precoce al cancerului la sân în primii doi ani, după desfășurarea primei ediții, 5.000 de femei cu venituri minime sau fără venit au beneficiat de mamografii gratuite.

dovleacul roz

simona amanar

dovleacul roz

dovleacul roz

dovleacul roz

Articolul precedentLaboratorul de Energii Regenerabile – Fotovoltaic din Timișoara angajează absolvenți de învățământ superior și doctoranzi de excepție
Articolul următorLinia tramvaiului 7 va fi desființată. Va fi înlocuită cu autobuze

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.