Doi medici înscriși pe listele PSD pentru Primăria Timișoara

candidati PSD primarie

Social democrații și-au ales primii candidați pe listă pentru alegerile locale din această vară. Este vorba despre Marius Craina, managerul Spitalului Județean Timișoara și Florin Bîrsășteanu, deputat PSD Timiș.

Potrivit preşedintelui PSD Timişoara, Sebastian Răducanu, cei doi – medici de profesie -, sunt oameni care din rezultatele sondajelor au notorietate foarte bună în rândul timişorenilor. Ambii candidați vor intra până la sfârșitul lunii ianuarie într-un fel de analiză internă a partidului. “Rezultatele sondajului sunt bune. Putem avea în vara acestui an unul dintre cele mai bune rezultate ale PSD pe Timișoara. Doi medici foarte cunoscuți, în care timișorenii văd un înlocuitor pentru primarul Nicolae Robu. Dacă am văzut care este persoana pe care timișorenii are vedea-o ca înlocuitor a lui Nicolae Robu, trebuie să vedem și ce dorește activul partidului. La finalul lunii ianuarie, cel care se va bucura de cea mai mare susținere va fi desemnat candidatul PSD. Am observat că și primarul Timișoarei este foarte preocupat de desemnarea candidatului, însă eu cred că-și depășește atribuțiile. Dacă dânsul va candida va avea un contracandidat serios”, spune Sebastian Răducanu, președintele PSD Timișoara.

La rândul său, Florin Bîrsășteanu spune că nu îl privește pe Marius Craina ca pe un contracandidat. “În urma analizei acestui sondaj suntem doi colegi medici, cadre universitare, care avem o notorietate mai bună în publicul timișorean și mă onorează și am primit cu satisfacție acest lucru. Nu am sentimentul de competiție între noi doi. Suntem doi oameni realizați din punct de vedere profesional. Ne dorim să ajutăm partidul și Timișoara. Avem convingerea amândoi că putem face mai mult pentru Timișoara decât face actuala administrație. Din păcate, Timișoara nu a avut un primar și o administrație de stânga”, consideră deputatul Florin Bîrsășteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here