tennismasaSâmbătă, campioanele en-titre de la ACS Dumbrăvița, dispută pe teren propriu, primul meci din Play-Off în fața fetelor de la CS Farul Constanța. Antrenoarea Nicoleta Huszar a întâmpinat probleme de lot in aceasta perioada. Mihaela Dospina a avut probleme de sănătate, însă până la ora meciului speră să fie aptă de joc, iar Adina Diaconu ar putea fi menajata, dupa ce s-a intors recent din Asia de la Mondialele pe echipe.

Fetele au nevoie de toată susținerea publicului, pentru meciul din Sala Polivalentă din Dumbrăvița, de sâmbătă 12 martie, ora 10:30. Farul este un adversar de traditie al banatencelor, cele doua echipe jucand cu trofeul pe masa si sezonul trecut. Castig de cauza au avut fetele din Dumbravita. In sezonul regulat, Farul a invins destul de clar echipa timiseana, care a pierdut insa un singur joc din 7, dar acum datele problemei sunt altele, cu atat mai mult cu cat jocul se disputa in Banat.

Următoarea competiție se desfășoara la Buzău, în cadrul Campionatului Național de Seniori – individual, unde vor participa: Adina Diaconu, Karla Manea, Mihaela Dospina, Andreea Zamfir, Andreea Balint, dar si doi seniori, Cristian Cristănuș  și Teodor Olaru.

Articolul precedentChiriașii ANL din blocurile de pe strada Miloia, în audiență la Primăria Timișoara
Articolul următorFirmele bănățene, invitate să obțină marca “Made in Banat”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.