Conducerea AIT (Aeroportul International Timisoara) anunta cu surle si trambite in urma cu o zi o mare inaugurare pe cel mai mare aeroport din vestul tarii. Este vorba despre noul Terminal de Sosiri Externe de la Aeroportul International Traian Vuia Timisoara. Numai ca acest terminal nu poate fi inaugurat din cauza lipsei autorizatiei de securitate la incendiu.

Culmea este ca noul terminal de la Timisoara trebuia inaugurat chiar de ministrul Catalin Drula. Acum lucrurile au picat iar conducerea aeroportului da vina pe Biroul de Comunicare care chipurile a invitat aiurea presa la un eveniment care nu trebuia sa aiba loc.

Teoretic in momentul de fata Aeroportul Timisoara are doi purtatori de cuvant insa unul dintre ei deja si-a dat demisia dupa ce a fost umilit de directorul Dorel Gradinaru. Surse din AIT (Aeroportul International Timisoara) ne-au trimis demisia lui Daniel Groza, jurnalistul care a avut curajul si deminitatea de a spune pas „tovarasului” Gradinaru. Jurnalistul Daniel Groza a scris in demisie motivele care au stat la baza deciziei lui. Argumentarea acestuia demasca incompetenta celor de la Aeroportul Timisoara

In prezent la Aeroportul Timisoara a mai ramas un purtator de cuvant in persoana Mioarei Popescu. Acest „ofiter de presa” nici nu raspunde la telefon si nici macar la mesaje. Gazeta din Vest a contactat-o pe doamna Popescu pentru a o intreba daca isi asuma eroarea de la AIT insa aceasta nu a vrut sa ofere vreun raspuns. Astfel putem spune ca Aeroportul Timisoara are un purtator de cauvant „mut”.

La acest eveniment trebuia sa participe Dominic Fritz, Ruben Latcau, Cristian Mos, Ionut Stanusoiu, angajati SRI precum si mai multi operatori de turism. Insa incompetenta echipei de conducere de la Aeroportul Traian Vuia Timisoara a facut evenimentul praf.

Articolul precedentAfganul criminal de la Gara Mare, prins în străinătate şi adus în ţară
Articolul următor36 de cazuri noi de coronavirus și un deces, de ieri până azi! În Timiș, niciun caz nou de infectare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.