Dorel Grădinaru-director Aeroportul Internațional Timișoara își menține și după emisiunea la care a fost invitat telefonic, Drumul Bun cu Nadia Iucu de la Tele Europa Nova, aura de personaj misterios.

Deși a pozat în marele salvator al Aeroportului, cert este că el, conform declarației sale, „nu aveam niciun plan când am venit aici”, însă „am reușit să fac mai mult decât s-a făcut până acum”.

Directorul a dat de înțeles că a fost numit politic, la recomandarea fostului ministru de interne Marcel Vela și că vrea un salariu mai mare, actualul fiind foarte mic, la cât face el pentru viețile pasagerilor.

Demis din mai multe funcții de conducere, o dată chiar de președintele Iohannis după drama de pe lacul Sutghiol, când patru paramedici și-au pierdut viața în urma unui accident de elicopter, Grădinaru și-a asumat gafa monumentală de săptămâna trecută. Reamintim, atunci trebuia tăiată panglica de la noul terminal al aeroportului, însă a lipsit avizul ISU, iar evenimentul, anunțat cu surle și trâmbițe, s-a contramandat, însă biroul de comunicare a fost găsit vinovat. „Dacă trebuie să fie un vinovat, îmi asum eu această neînțelegere”… Despre acest subiect puteți citi AICI.

Grădinaru nu a elucidat exact de ce un prieten de-al său a câștigat o licitație cu atribuire directă (SUBIECTUL AICI), dar a spus că Aeroportul Timișoara stă cel mai bine la reduceri de cheltuieli și fără pensionarii reangajați de el, „aeroportul ar pica in nas”.

Domnul Dorel a devenit vizibil iritat când în discuție a apărut și fostul director, Dan Idolu, iar până la o dispută verbală au trecut doar câteva secunde. Supărat și amenințând că știe el mai multe, Dorel a ieșit din emisiune, prilej perfect pentru a afla că acesta își petrece doar câteva zile din săptămână (două-trei) la Timișoara, după care pleacă acasă la București.

Într-adevăr s-a văzut și în această emisiune mostre de „profesionalism” și civilizație de la un om pus cu pile să îndeplinească o funcție de mare responsabilitate, dar în care a demonstrat că nu este nici măcar un maestru al… vorbelor.

Articolul precedentUrs lovit de tren în Banat!
Articolul următorTimișul, cel mai afectat de caniculă. 40 de grade la umbră pentru miercuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.