grozea-alde

Organizația municipală ALDE are un nou copreședinte. Este vorba despre Adrian Grozea. Fosta jurnalistă Aurelia Marcoane a fost înlocuită cu un profesor de la USAMVB, anunță reprezentanții formațiunii politice.

Astfel că în prezent organizaţia locală este condusă de doi copreşedinţi: Dorel Bogluţ și Adrian Grozea. Potrivit senatorului Petru Ehegartner, Aurelia Marcoane se va ocupa de partea de comunicare, în condițiile în care partidul se pregătește de alegeri. “Pe doamna Aurelia Marcoane am retras-o la preocuparea ei principală, având în vedere că ne apropiem de campanie, având în vedere că vom candida pe liste proprii, vrem să dăm un nou suflu pentru a aduce mai departe ceea ce Aurelia a făcut în perioada PLR. Sunt două motive pentru care am recurs la asta cu acordul părţilor. Nu este o măsură de sancţiune. Îi mulţumesc foarte mult Aureliei pentru ceea ce a încercat să facă până acum şi ceea ce a făcut până acum, dar având în vedere că munca de comunicare din campanie va lua foarte mult timp, resursa de timp nu îi va permite să se ocupe de organizare”, spune senatorul Petru Ehegartner.

Noul președinte, Adrian Grozea este profesor la Universitatea Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului. Acesta a mai fost implicat în politică, însă pentru o perioadă scurtă de timp. “Este o ipostază inedită pentru mine, prin faptul că sunt relativ nou în politică.  Am avut o tentativă între anii 2001-2003, când am activat în cadrul comisiei de agricultură din PNL. La vremea aceea am simţit că pot face ceva pentru acest sector în care îmi desfăşor pnă la urmă activitatea şi în care m-am specializat. Această funcție mă onorează, mulțumesc pentru încrederea care mi-a fost acordată. Primul lucru pe care aș vrea să-l fac este să văd care sunt cu adevărat prioritățile cetățenilor și pe baza acestora să construim un proiect pentru Timișoara”, spune Adrian Grozea, noul copreşedinte al ALDE Timişoara.

În plus, senatorul Petru Ehegartner spune că în prezent la organizația locală sunt aproximativ 200 de adeziuni.

(Foto: www.opiniatimisoarei.ro)

Articolul precedentVIDEO: Firmele poluatoare, din nou în atenția autorităților locale
Articolul următorPremii pentru societățile performante din Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.