Ana Maria Brânză, invitata specială a competiţiei de fotbal a Olimpiadei şcolare din Timiş

Olimpiada Națională a sportului școlar fotbal băieți gimnaziu, faza grupelor organizată la Liceul Teoretic Jean Louis Calderon a cărui lot sportiv s-a calificat în treapta superioară s-a bucurat de un dublu eveniment. Premierea acestora a fost răsplătită printr-o diplomă si prezenta marii sportive, Ana-Maria Brânză. “Ai grija de campionul din tine!” , acesta a fost mesajul transmis de Ana-Maria Brânză elevilor de la Liceul Teoretic „Jean Louis Calderon”, Timis.

Dubla Campioană mondială, de 7 ori campioană europeană, vicecampioană olimpică la Beijing – 2008 și Tokyo – 2021 ,campioană olimpică la Rio de Janeiro – 2016, Ana- Maria Brânză ne-a fermecat de atâtea ori în competițiile susținute de-a lungul timpului cu spada în mână dar, acum a presărat cu praf de stele peste noi, introducându-ne într-o frumoasă poveste. Magie! Puterea exemplului personal și puterea cuvintelor au deschis căi motivaționale pentru toți cei prezenți.

Ana-Maria este un lider autentic, o persoana carismatica si determinată, un interlocutor excelent, un om minunat, cu atitudine și cu o frumusețe aparte. Structurile de decizie ale sportului românesc sunt reprezentate de adevărații lideri și ne onorează.

Cartea de Onoare a catedrei de educație fizică a Liceului Teoretic Jean Louis Calderon s-a îmbogățit cu cel mai frumos mesaj: “Campionii trec prin mâinile dvs. Aveți grijă de dvs pentru a-i crește frumos și pe ei” – Cu drag, Ana-Maria Brânză ❤️

“Acest mesaj va fi un jurământ ca între mușchetari, stimată doamnă! Touche!“ a fost răspunsul celor 3 profesoare, Corina Grădinariu, Camelia Belean, Ilaș Carmen. Întreaga activitate a fost dirijată de fostul inspector general al ISJ Timiș, Marin Popescu și de cei doi directori ai unității, dl.dir.Ion Ionici si dir.adj Radu Burcea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here