Bărbat căutat de autorităţile române depistat la Porţile de Fier I

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I au depistat şi predat autorităţilor competente un cetăţean român, pe numele căruia era emis, de către autorităţile române, un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de constituire a unui grup infracţional organizat.

Ieri, în Punctul de Trecere a Frontierei  Porţile de Fier I, judeţul Mehedinţi, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile specifice de control la frontieră un cetăţean român, în vârstă de 42 de ani, domiciliat  în judeţul Mehedinţi. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile din România, un mandat european de arestare, la data de 14.11.2016. Persoana în cauză era condamnată la 3 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de constituire a unui grup infracţional organizat.

Bărbatul a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, în vederea luării măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here