CCIAT organizează cursuri de contabili! Când au loc?

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează un nou curs ce va începe luna viitoare. Mai exact, în perioada 9 octombrie – 3 noiembrie 2017, CCIAT, prin Directia Formare si Perfectionare Profesionala, vine in sprijinul celor interesati cu o noua serie a cursului „Contabil” (COR 331302).

Cursul se va desfșura la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22.

Cursul de contabilitate primară cu utilizarea calculatorului raspunde la numeroase intrebari si face ca domeniul contabilitatii sa devina prietenos si accesibil, adresandu-se atat celor ce aspira sa activeze in cadrul departamentelor contabile din cadrul companiilor sau institutiilor publice, cat si celor care vor sa isi aprofundeze cunostintele pe care deja le au in domeniu, oferind notiuni teoretice si solutii practice diverselor probleme ridicate in activitatea zilnica.

Fiind un curs practic si util, acesta are aplicabilitate imediata si trateaza prima etapa a demersului contabil: intocmirea corecta a documentelor contabile, pregatind participantii pentru evidenta contabila primara, cu aplicatii in programul SAGA. Astfel, programa cuprinde module care se intrepatrund: contabilitate primara si contabilitate asistata pe calculator.

Certificatele obtinute la absolvirea cursului au recunoastere nationala si sunt emise de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice.

Certificatele se elibereaza în max. 30 de zile de la absolvirea cursului.Cursul se adreseaza atat persoanelor care sunt absolventi de studii superioare, precum si celor cu  studii medii si care doresc sa se califice sau sa-si perfectioneze cunostintele in domeniu.

Structura cursului:

  1. Notiuni introductive
  2. Intocmirea, corectarea, arhivarea si reconstituirea documentelor primare
  3. Inventarierea patrimoniului
  4. Contul
  5. Inregistrarea operatiunilor economico-financiare
  6. Intocmirea balantei de verficare si a situatiilor financiare
  7. Monografie contabila
  8. Examen

Partea practica in ceea ce priveste intocmirea documentelor primare, inregistrarea in contabilitate a operatiunilor economico- financiare si obtinerea balantei de verificare se va face utilizand aplicatiile informatice.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here