Ciprian Mihok și-a pus pirostriile. Nașul, un politician din Timișoara

Nunta cipi

S-au văzut, s-au plăcut… Iar în mai puțin de un an și-au pus pirostriile. Fostul președinte al PNȚCD Timișoara s-a căsătorit!

Ciprian Mihok și-a unit destinul cu o frumoasă brunetă. Este vorba despre Roxana Sârbu, o farmacistă din Timișoara.

Nunta a avut loc sâmbătă la restaurantul Stefano, într-un cadru restrâns și cu oameni aleși pe sprânceană. Nași de căsătorie sunt copreședintele PNL Timiș, Dan Popa și soția acestuia. Mireasa a purtat o rochie marsala, culoarea anului 2015, care a încântat toate privirile nuntașilor.

nunta cipi mIhok

Familie, rude, prieteni și foști colegi de partid au venit la petrecerea mirilor. Oficierea cununiei civile a fost făcută de viceprimarul Timișoarei, Dan Diaconu. Mirii, emotionați abia și-au stăpânit lacrimile. Petrecerea s-a mutat apoi la restaurant.

nuntasi

Povestea lor de dragoste a început anul trecut, suștin mirii. Ca de obicei, tipic bărbătesc, proaspătul însurățel a uitat momentul exact în care s-a întâlnit pentru prima dată cu aleasa inimii. “Ne-am întâlnit anul trecut într-un moment magic, la o conferință în care eu eram lector, pe post de invitat să le vorbesc studenților despre oportunități de carieră”, își amintește Ciprian Mihok.

12405005_10205071198250911_1695018385_oDe cealaltă parte, Roxana îl contrazice și îi amintește: “Da, așa ne-am cunoscut, dar nu așa a început relația”.

Ne-am întâlnit apoi întâmplător”, a adăugat Ciprian Mihok.

Vizibil emotionați și puși pe glume, mirii au uitat momentul în care s-au cunoscut…”Am avut multe momente în care ne-am întâlnit în diferite locații, după care am făcut schimb de numere de telefon și am început să ieșim”, spune mireasa.

Ciprian intervine:”NU, nu ai vrut să-mi dai numărul de telefon! N-am făcut niciun schimb. Am obținut numărul greu și cu strădanii. Inițial i-am luat emailul, iar primul email pe care i l-am trimis a fost cu greșeli gramaticale. De ce te alege soarta? Sau de ce îți dă o jumătate? Ca să te facă mai bun”, spune Ciprian Mihok.

12405040_10205071188170659_1853310385_o

Ciprian Mihok s-a retras o perioadă din viața publică, a renunțat la politică și s-a concentrat mai mult pe carieră și viața personală. În prezent, acesta este membru PNL Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here