Cosmin Sorban iese pe usa din dos din afacerea Smartfit!

Salile de succes Smartfit au ajuns sa fie pe minus de cand de afacere s-a ocupat mai mult „antreprenorul de succes” Cosmin Sorban,. Dupa un proces care a durat mult, acesta pierde „firma” in fata asociatiei sale, Silvia Irimescu. Decizia este irevocabila.

„Respinge apelul declarat de apelantul-pârât Şorban Cosmin Petru în contradictoriu cu intimata-reclamantă Irimescu Silvia şi cu intimata-pârâtă Smart Fitness Studio SRL, prin administrator judiciar Eurosmart Filiala Timiş (fosta Casa de Insolvenţă Transilvania Filiala Timiş), împotriva sentinţei civile nr. 107 din 24 februarie 2022 şi împotriva încheierii civile din data de 7 decembrie 2021, pronunţate de Tribunalul Timiş în dosarul nr. 9287/30/2017, cauza având ca obiect excludere asociat. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 6 decembrie 2022”, este decizia instantei.

Asadar, Sorban iese dintr-o afacere de milioane pe care a reusit cumva sa o saraceasca, dand vina in stanga si in dreapta. Pana la urma, dreptatea a facut-o justitia!

 

1 COMENTARIU

  1. Oricum nimeni nu va citește .se vede clar ca cu intenție scrieți articolul.Normal dacă va respectați ca publicație .trebuie sa fiți imparțiali.Ascundetiva ca nu însemnați nimic Pt publicul timișorean 😂😂😂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here