scoala-mamei-junior2

Asociaţia “Şcoala mamei Junior” a reuşit să-şi asigure un loc printre alte 98 de asociaţii din ţară în cursa pentru un grant oferit de o companie bancară din România. Pentru a primi acest grant de 10.000 de euro, asociaţia are nevoie de voturile comunităţii pentru a câştiga. “Şcoala mamei Junior” a aplicat cu proiectul “Hidroterapia schimbă vieţi”, iar dacă va câştiga banii, va continua şedinţele de terapie în apă gratuite pentru copiii cu dizabilităţi din judeţul Timiş şi în anul 2016.

Potrivit specialiştilor, hidroterapia este una dintre cele mai consacrate şi eficiente terapii în tratarea bolilor ce ţin de întârzierile de dezvoltare. În prezent, beneficiază de terapia în apă peste 100 de persoane, între șase saptămâni și 18 ani, în două locații cu piscină, la Timişoara, care sunt asistați de către trei fiziokinetoterapeuți și peste 15 voluntari. De două ori pe an sunt organizate concursuri de înot în care 78 % dintre copii ajung să înoate independent. “Anul trecut am reușit la limită să câștigăm cei 7.000 de euro care s-au oferit ca grant și ne-au ajutat foarte mult să ne continuăm activitatea, nemafiind presați financiar pentru o vreme. Anul acesta, concurența este și mai mare și sunt sigură că vom avea nevoie de fiecare vot posibil. Ideal ar fi să avem peste 4.000 de voturi pentru a ne asigura succesul, așa că apelez la toate persoanele care doresc să ne ajute, să urmărească pașii de mai jos și să ne acorde un vot, o șansă să continuăm să ajutăm acești copii minunați”, spune Ioana Vârtosu, președintele asociației.

Pentru a vota, trebuie să creați un cont, se activează contul, se face autentificarea şi se votează proiectul “Hidroterapia schimbă vieţi” până la data de 11 septembrie.

(Sursa foto: www.timotion.ro)

Articolul precedentFără apă în Moșnița
Articolul următorTraining destinat tinerilor în căutarea unui loc de muncă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.