Cum va fi vremea în ziua de Sf. Nicolae

Vremea de pe 6 decembrie 2021 va fi predominant închisă. Potrivit meteorologilor, ne așteaptă o zi de Sfântul Nicolae cu ploi în cele mai multe dintre regiuni.

Temperaturile maxime anunțate de meteorologi pentru data de 6 decembrie 2021, de Sfântul Nicolae, vor fi de la 1…2 grade în nordul Moldovei, până la 15…16 în sudul Dobrogei. Totdată, minimele se vor încadra între -1 și 8 grade, ușor mai ridicate pe litoral, potrivit observator.ro.

Meteorologii anunță că în partea de sud-est a țării tempraturile vor fi mai mari decât în ziua precedntă, în cerul va fi înnorat și vor exista șanse de ploi și burniță, în special noaptea. Totodată, în celelalte regiuni ale țării vremea va fi predominant închisă și se vor semnala precipitații

Pe parcursul nopții precipitațiile vor fi sub formă de ploaie în Oltenia, mixte în Banat, Crișana și Transilvania și predominant sub formă de ninsoare în Maramureș și nordul Moldovei. Pentru zona de munte meteorologii anuță ploi și ninsori.

Izolat, în special în centrul și nord-estul țării vor fi depuneri de polei, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă și în Dobrogea. Pe alocuri, în special în sud și est se va semnala ceață.

Meteo Timișoara: 6 grade Celsius, Precipitații: 80%, Umiditate: 94%, Vânt: 10 km/h

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here